KELAS FROZEN FOOD (7 jenis)
Tarikh: 21 DEC 2013 (Sabtu)
Yuran: RM250
Masa: 9 pg - 4/5 ptg
Tempat: Taman Industri Bolton, Gombak (berhampiran Giant Batu Caves)
Modul:
1. Karipap
2 .Hawaiian Pizza
3. Apam Puteri Ayu
4. Creamy creampuff
5. Cucur badak
6. Choc moist cake
7. Samosa
Anda akan didedahkan dengan pengetahuan bidang makanan sejukbeku & berpeluang berkongsi pengalaman dengan saya.
Modul nota & lecture:
1. Teknik sejukbeku
2. Processing
3. Raw Material Handling: pre & post
4. Jangka hayat produk
5. Pembungkusan
6. Pengiraan kos
7. Labelling
8. Marketing
9. Dan banyak lagi
KEMUNCAK KELAS .... HANDS-ON ("semua kena buat sendiri tau!)
1. Teknik sejukbeku
2. Processing
3. Raw Material Handling: pre & post
4. Jangka hayat produk
5. Pembungkusan
6. Pengiraan kos
7. Labelling
8. Marketing
9. Dan banyak lagi
KEMUNCAK KELAS .... HANDS-ON ("semua kena buat sendiri tau!)
No comments:
Post a Comment