TARIKH: 2 OKTOBER 2011 (AHAD)
MASA: 9.00 Pagi-5/6 Ptg
TEMPAT:
No. 13, Jln Saujana Indah 8,
Taman Perindustrian Saujana Indah,
40000 Shah Alam,
Selangor
JENIS KUIH FROZEN:
1. CREAM PUFF
2. CHOCOLATE MOIST CAKE
3. SAMOSA
4. BEBOLA UBI
5. PAU
6. PIZZA
7. DONUT
MODUL PENGAJARAN:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
* SILA BUAT PEMBAYARAN DEPOSIT SEBANYAK RM 50 UNTUK TEMPAHAN KELAS.
BAYARAN: RM 250.00
* SIJIL DISEDIAKAN
No comments:
Post a Comment