Sunday, March 6, 2011

KELAS FROZEN FOOD 6 MAC 2011 DI KAJANG


Wan bergambar bersama semua peserta yang datang dari merata-rata tempat jauh dan dekat. Semua peserta sangat sporting, bersemangat dan banyak bertanya mengenai pemprosesan kuih dalam kelas kali ini. Insyallah semoga kejayaan mengiringi kalian semua. Wan mendoakan hanya yang terbaik untuk semua. Amin....

Sesi penerangan semasa proses membuat kek coklat lembap. Nanti cuba buat kat rumah ye!

Eh! Camera shy girl ada kat sini la! Ciku cak!

Inilah hasil air tangan peserta semua! Menarik kan!

Seronok dapat berkenalan dengan peserta semua. Tak kering gusi dengan gelagat mereka semua. Happening betul!

Adunan untuk creanpuff dimasak terlebih dahulu. Tengok betul2 ye anak murid. Ramai yang tak pernah buat creampuff ni. Semua teruja untuk mencuba.

Kakak2 kita ni seronok menggaul creampuff. Senangkan!

No comments: