Tuesday, January 18, 2011
KELAS FROZEN FOOD & TART
KELAS FROZEN FOOD
TARIKH: 23 Januari 2011 (AHAD)
MASA: 9.30 Pagi
TEMPAT:
No. 13, Jln Saujana Indah 8,
Taman Perindustrian Saujana Indah,
40000 Shah Alam,
Selangor
JENIS KUIH FROZEN:
1. CREAM PUFF
2. KARIPAP
3. SAMOSA
4. CUCUR BADAK
5. KEK COKLAT LEMBAP
6. PIZZA
7. DONUT
MODUL PENGAJARAN:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
BAYARAN: RM 250.00
* SIJIL DISEDIAKAN
KELAS TART
TARIKH: 27 JANUARI 2011 (KHAMIS)
MASA: 9.30 PAGI
TEMPAT: ROSEBERRRY BAKERY
5448 TKT BAWH,
JLN J9, TMN MELAWATI
53100 KUALA LUMPUR
JENIS TART:
1. EGG TART
2. FRUIT TARTLET
3. COKLAT TART
4. BLUEBERRY CHEESE TART
5. COCONUT TART
6. WALNUT TART
BAYARAN: RM 120
SILA DAFTAR SEGERA KERANA BILANGAN TEMPAT ADALAH TERHAD KEPADA 20 ORANG SAHAJA. SILA HUBUNGI WAN RUSYAINI (012-2451 395) UNTUK TEMPAHAN.
UNTUK TEMPAHAN, PESERTA PERLU MEMBUAT BAYARAN PENDAHULUAN SEBANYAK 50% DARIPADA JUMLAH BAYARAN PENUH. SEBARANG BAYARAN PENDAHULUAN YANG TELAH DIBUAT PESERTA TIDAK AKAN DIPULANGKAN SEKIRANYA PEMBATALAN DILAKUKAN SEMINGGU SEBELUM TARIKH KELAS. SEKIAN. TERIMA KASIH.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment