Thursday, February 12, 2015

KELAS FROZEN FOOD FEB 2015

KELAS ROTI (10 JENIS)











KELAS  SWEETBUN

TARIKH: 14 Februari  2015 (Sabtu)
MASA:  9.00 pg-1 ptg
BAYARAN:  RM 200
TEMPAT: Taman Sri Gombak



MODUL HANDS-ON:
1. Teknik Sponge & Dough Method & Rapid Straight Dough
2. Cara pembungkusan roti
3. Glacing

JENIS:
1. Cheese Bun
2. Chicken Floss
3. Garlic Bun
4. Milk Bun
5. Mexican Bun
6. Red Beans
7. Mini Pizza
8. Raisin Bun
9. Sosej Roll
10. Toasted Coconut Bun


KELAS FROZEN FOOD (7 jenis)

Tarikh: 15 Februari 2014 (Ahad)
Bayaran: RM300
Masa: 9 pg -2.30 ptg (7 jnis kuih)
Tempat: Taman Sri Gombak



Modul 7 jenis:
1. Karipap
2 .Bergedil
3. Pulut Panggang
4. Donut
5. Cucur badak
6. Samosa
7. Apam puteri ayu


Modul nota & lecture:
1. Teknik sejukbeku
2. Processing
3. 
Raw Material Handling: pre & post
4. Jangka hayat produk
5. Pembungkusan
6. Pengiraan kos
7. Labelling
8. Marketing
9. Dan banyak lagi



Call: Wan 012-634 5895