KELAS FROZEN FOOD (7 jenis)
Tarikh:13 Jan 2014 (Isnin) & 15 Jan 2015 (Khamis)
Yuran: RM450 (7 jenis- KELAS PERSONAL) atau RM160 (4 jenis kuih- KELAS RAMAI)
Masa: 9 pg - 4/5 ptg (7 jenis kuih) & 9 pg- 12 tgh/1 ptg (4 jnis kuih)
Tempat: Taman Sri Gombak
Modul 7 jenis:
1. Karipap
2 .Bergedil
3. Apam Gula Hangus
4. Sardine Rolls
5. Cucur badak
6. Donut
7. Samosa
Modul 4 jenis kuih:
1. Karipap
2. Apam Gula Hangus
3. Donut
4. Sardine Rolls
Modul 4 jenis kuih:
1. Karipap
2. Apam Gula Hangus
3. Donut
4. Sardine Rolls
Modul nota & lecture:
1. Teknik sejukbeku
2. Processing
3. Raw Material Handling: pre &post
4. Jangka hayat produk
5. Pembungkusan
6. Pengiraan kos
7. Labelling
8. Marketing
9. Dan banyak lagi
KEMUNCAK KELAS .... HANDS-ON ("semua kena buat sendiri tau!)
1. Teknik sejukbeku
2. Processing
3. Raw Material Handling: pre &post
4. Jangka hayat produk
5. Pembungkusan
6. Pengiraan kos
7. Labelling
8. Marketing
9. Dan banyak lagi
KEMUNCAK KELAS .... HANDS-ON ("semua kena buat sendiri tau!)
* Sila buat pembayaran deposit sebanyak RM100 untuk tempahan kelas.
Sila hubungi Wan: 012-634 5895 untuk tindakan selanjutnya.
Sila hubungi Wan: 012-634 5895 untuk tindakan selanjutnya.
No comments:
Post a Comment