Adunan sponge cake yang siap sedia untuk dibakar. |
Kak Ina tekun menyiapkan proses levelling cake. Pandai akak! |
Proses akhir meletakkan filling n topping blueberry cake. |
Chef menunjukkan cara-cara melepa whipped cream ke atas kek. Perhatikan betul-betul ye anak murid semua! |
Peserta begitu tekun dan menunjukkan minat yang tinggi sambil memerhatikan cara memukul whipping cream. |
Masing-masing seronok melepa kek dan meletakkan filling. |
Kak Ngah serius je meratakan whipping cream! Bagus Kak Ngah ni... settlekan kek cepat je. Siap jadi pemerhati tengok rakan-rakan lain siapkan kek. Tahniah! |
Kek blueberry Kak Ngah yang masih belum diletakkan topping blueberry filling. |
Semua peserta sudah sedia dan bersemangat nak mendeko kek. Sabar norrr! |
Kek fruitflan yang belum dituangkan jelly. |
Sally dan kak Ina sibuk meratakan kek. Sungguh-sungguh mereka menyiapkan kek! Wan suka!!!! |
Kek blueberry dan tiramisu. |
Antara kek hasil kerja keras semua peserta. |
Kek sesi pagi: blueberry dan chocolate banana mousse charlotte. |
Tiramisu. Yummy! |
No comments:
Post a Comment