Friday, May 28, 2010

KELAS FROZEN FOOD 28 MEI 2010


Peserta kali ini bernama Kak Suvretta (kanan) dan Syerin (kiri). Mereka belajar membuat creampuff, karipap, kuih bakar dan kek coklat lembap. Wan rasa bertuah kerana dipertemukan dengan kalian yang begitu peramah, ceria dan yang penting cool!. Semoga hubungan ini berpanjangan. Terima kasih Kak Su dan Syerin. Jumpa lagi!

Kak Su dan Syerin sedang menabur bijan ke atas batter kuih bakar sebelum dimasukkan ke dalam oven.

Kak Su dan Syerin ni memang happening. Ceria je mereka. Seronok Wan dibuatnya. Tengok tu buat kuih happy je. Sure kuih jadi bertambah sedap. Banyak-banyakkanlah senyum ye!

2 comments:

Ummi Humaira said...

salam Wan...

lama tak bersapa ..

kuih bakar tu memang teramat sedap .... rindu ler

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Kak Chaq,

terima kasih. Amboi! Tingginya pujian tu. Tak layak rasanya.

Tu la kak, wan pun sibuk. tak sempat nak ziarah mana-mana blog.