KELAS FROZEN FOOD
TARIKH: 6 FEBRUARI 2013 (Sabtu)
MASA: 9.00 Pagi - 4/5 Ptg
BAYARAN: RM250
TEMPAT: Ceneh Baru, Kemaman
JENIS KUIH FROZEN:
1. Cream Puff
2. Chocolate Moist Cake
3. Sardine Rolls
4. Italian Pizza
5. Mini Murtabak segera
6. Kuih Bakar
7. Karipap
MODUL PENGAJARAN HANDS-ON:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
9. Marketing
MASA: 9.00 Pagi - 4/5 Ptg
BAYARAN: RM250
TEMPAT: Ceneh Baru, Kemaman
1. Cream Puff
2. Chocolate Moist Cake
3. Sardine Rolls
4. Italian Pizza
5. Mini Murtabak segera
6. Kuih Bakar
7. Karipap
MODUL PENGAJARAN HANDS-ON:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
9. Marketing
No comments:
Post a Comment