Wednesday, March 9, 2011

KELAS FROZEN 19 MAC 2011 (KELAS AKHIR FROZEN TAHUN 2011)

TARIKH: 19 MAC 2011 (SABTU)
MASA: 9.00 Pagi

TEMPAT:
SEGI FOOD SERVICES SB
TMN PERINDUSTRIAN SAUJANA INDAH,
TTDI JAYA, SHAH ALAM

JENIS KUIH FROZEN:

1. CREAM PUFF
2. KARIPAP
3. SAMOSA
4. CUCUR BADAK
5. KEK COKLAT LEMBAP
6. PIZZA
7. DONUT

MODUL PENGAJARAN:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling


* SILA BUAT PEMBAYARAN DEPOSIT SEBANYAK RM 50 UNTUK TEMPAHAN KELAS.
BAYARAN: RM 250.00
* SIJIL DISEDIAKAN

No comments: