Monday, February 28, 2011

KELAS FROZEN FOOD 27 FEBRUARI 2011


Peserta kali ni datangnya dari Penang, Johor, Shah Alam, dll. Kelas ni istimewa sikit kerana buat kali pertama majoriti peserta berpangkat kakak dgn Wan. Selalunya ajar adik2. Syok betul dapat bertemu dengan kalian semua! Mereka ni begitu mengambil berat, ringan tulang dan yg pentingnya semangat mereka begitu tinggi. Tabik Spring pada kakak2 semua! I love u all!

Kakak2 kita ni sibuk menabur cheese pada pizza yang telah dibuat. Tak payah disuruh2, cepat je capai bahan2 yg patut utk dibuat topping pizza. Nilah ciri-cir usahawan berjaya yang kita cari!

Lipat kak! Jangan tak lipat! Peserta kali ni memang cepat belajar. Tunjuk sekali dua je cara melipat samosa, tangan dah ligat macam robot. Seronoknya Wan!

Tengoklah gelagat kakak-kakak kita semua ni. Happy sokmo! Seronok betul Wan kendalikan kelas ni. Tak terasa penatnya. Rindu kalian semua! Muahhh!!!!

Peserta kursus sedang menabur coklat urai ke atas kek coklat lembap. Mereka semua ni bukan calang-calang orang, ada yg sudah punya kedai, ada yang kendalikan katering, baru nak buka bisnes frozen food dll. Meraka semua ni begitu bersemangat dan yg penting sporting!

4 comments:

N @ MakNi said...

Salam Wan,
Mekasih sbb sharing ilmu dan tips2...kami pon seronok belajar ngan sifu yg ikhlas dan x kedekut...betul x kwn2.

Azitawati said...

Salam, Wan apa khabar? akak nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada Wan kerana willing to share ilmu membuat kuih muih. terima kasih jugak kerana bersabar dengan kerenah kami he he he. Penat sungguh hari tu tapi seronok gila. Anak2 puji kuih muih semuanya sedap, tak sempat balik rumah, dalam kereta dah rasmikan. InsyaAllah, selamat panjang umur kita jumpa lagi.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Mak Ni,

Wan pun seronok dapat jumpa Mak Ni. Nanti cuba buat ye!

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Kak Azita,

Wan seronok dapat kenal akak2 semua. Jgn lupa start bis ye!