Tuesday, January 18, 2011

KELAS FROZEN FOOD & TART



KELAS FROZEN FOOD

TARIKH: 23 Januari 2011 (AHAD)
MASA: 9.30 Pagi

TEMPAT:
No. 13, Jln Saujana Indah 8,
Taman Perindustrian Saujana Indah,
40000 Shah Alam,
Selangor

JENIS KUIH FROZEN:

1. CREAM PUFF
2. KARIPAP
3. SAMOSA
4. CUCUR BADAK
5. KEK COKLAT LEMBAP
6. PIZZA
7. DONUT

MODUL PENGAJARAN:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling

BAYARAN: RM 250.00
* SIJIL DISEDIAKAN

KELAS TART

TARIKH: 27 JANUARI 2011 (KHAMIS)
MASA: 9.30 PAGI
TEMPAT: ROSEBERRRY BAKERY
5448 TKT BAWH,
JLN J9, TMN MELAWATI
53100 KUALA LUMPUR



JENIS TART:
1. EGG TART
2. FRUIT TARTLET
3. COKLAT TART
4. BLUEBERRY CHEESE TART
5. COCONUT TART
6. WALNUT TART

BAYARAN: RM 120

SILA DAFTAR SEGERA KERANA BILANGAN TEMPAT ADALAH TERHAD KEPADA 20 ORANG SAHAJA. SILA HUBUNGI WAN RUSYAINI (012-2451 395) UNTUK TEMPAHAN.

UNTUK TEMPAHAN, PESERTA PERLU MEMBUAT BAYARAN PENDAHULUAN SEBANYAK 50% DARIPADA JUMLAH BAYARAN PENUH. SEBARANG BAYARAN PENDAHULUAN YANG TELAH DIBUAT PESERTA TIDAK AKAN DIPULANGKAN SEKIRANYA PEMBATALAN DILAKUKAN SEMINGGU SEBELUM TARIKH KELAS. SEKIAN. TERIMA KASIH.

No comments: