Monday, December 21, 2009

KELAS FROZEN FOOD 19 DEC 2009


Peserta kali ni namanya Kak Fizah dari Tropicana, K.L.. Kak Fizah belajar kelas membuat karipap, donut dan cucur badak sejukbeku. Seronok berkenalan dgn akak. Jumpa lagi Kak! TQ.

Ni doh yang terakhir yg sempat dirakamkan gambar Kak Fizah tgh mencanai donut. Punya dok borak-borak, lupa nak ambil gambar. Gambar buat karipap dan cucur badak memang tak delah. Lupa!

7 comments:

mama ju, said...

Salam Wan.Ini Mamaju.baru sekali singgah,menarik.Mama masukkan blog ni ke blog mama,boleh ikut perkembangan...Masa jumpa cm aritu dia cete ,wan kawan dia masa kat u.Jumpa lagi

Imran Paris said...

Wan....lapar terasa mengancam jiwa setiap kali menjengah rumah Wan ni. Saya suka donut, suka sgt dgn karipap, apatah lagi dgn cucur badak - my all time favourite....kecur liur ni :((

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam mamaju,

Tima kasih sudi singgah. nanti wan link ngan mama punya pulak. Amboi! jumpa CM senyap-senyap ye. kami dulu satu kelas pengajian media masa 1st n 2nd year, pastu 3rd year CM ambik major course lain. jumpa pun senyum gitu-gitu, tak rapat. tak sangka jumpa kt PDKM pulak. kecik betul dunia.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam IP,

Allah... mcmana blh sampai mengancam jiwa tu. 3 kuih tu mmg pun hot kt sini. kalau buat kejap dah habis, tak terkejar kitaorang.

IP tolonglah doakan biz wan samapi sana. Baru blh rasa kuih tu semua.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Ooooo.... mamaju tak ajak pun wan makan ye. Nak kongker CL sorang-sorang lah tu. jeles ku!

Ann said...

Salam Wan.Panggil saya kak Ann. Saya baru 1st time singgah, thru blog PDKM (silent reader je). Berminat nak belajar frozen food dan kek tu....when is ur next class dan di mana tempatnye ye.
Tlg email kat saya : annz135@gmail.com.
Time kasih.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Kak Ann,

Nati wan emel details.