Wednesday, June 3, 2009

Cupcakes for wedding


Ni gambo dekat la kiranye!

Ni order drp my sister in law for her brother's wed. 150 pcs blossom pink cupcakes with chocolate n vanilla flavour (Offer RM 2.50 per pcs). Ready to fly to Kelantan.

Kak Shida ordered 100 pcs of chocolate n vanilla cupcakes (Offer RM 0.40) for her relative's wedding.

4 comments:

ummu ayesha said...

CANTIKNYEE CUPCAKE KAK LIZA.... RASA CAM NAK MAKAN SATU!

Maria Hadiey said...

yee...bestnyer tengok....price pun murah sangat2... ntah bile nak buat apa2 function ni..... teringin sangat nak order...tengok lah nanti.... ade rezeki.... saya tetap akan order gak....

aini said...

salam,
hi kak wan..baru hari ni dpt leave comment..TQ ye sbb sudi terima tempahan cc n cake dari saya w/pun last minit.. :)..nanti boleh la order lagi dan lagi dan lagi..hehe..

Kasha.photo4u said...

Ada course tak utk buat cup cake? Berapa ye bayarannya? Mmg dah lama nak belajar buat cup cake ni. Excited ni...