KELAS FROZEN FOOD (11 MEI 2013)
KELAS ROTI (12 MEI'13- AHAD)
TARIKH: 11 Mei 2013 (Sabtu)
MASA: 9.00 Pagi - 1 Ptg
BAYARAN: RM160
TEMPAT: Taman Industri Bolton, Batu Caves, Selangor.
PENGINAPAN: Homestay RM50 shj (seorg sehari)
Call: Wan: 012-634 5895
JENIS KUIH FROZEN:
1. Cucur badak
2. Bebola Ubi
3. Kuih Kasturi
4. Donut
MODUL PENGAJARAN HANDS-ON:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
9. Marketing
MASA: 9.00 Pagi - 1 Ptg
BAYARAN: RM160
TEMPAT: Taman Industri Bolton, Batu Caves, Selangor.
PENGINAPAN: Homestay RM50 shj (seorg sehari)
Call: Wan: 012-634 5895
1. Cucur badak
2. Bebola Ubi
3. Kuih Kasturi
4. Donut
MODUL PENGAJARAN HANDS-ON:
1. Teknik Sejuk beku
2. Production Line
3. Shelf Life
4. Asas peralatan yg diperlukan untuk berniaga drp rumah.
5. Pembungkusan
6. Kaedah penyimpanan pra produk dan produk.
7. Cara penyediaan hidangan
8. Labelling
9. Marketing
KELAS ROTI (12 MEI'13- AHAD)
TARIKH: 12 MEI 2013 (AHAD)
MASA: 9.00 Pg-2/3 ptg
BAYARAN: RM 160
MODUL HANDS-ON:
1. Teknik Sponge & Dough Method
2. No time Dough
3. Glacing
JENIS:
1. Cheese Bun
2. Chicken Floss
3. Garlic Bun
4. Milk Bun
5. Mexican Bun
6. Red Beans
7. Mini Pizza
8. Mr Octopus
9. Sosej Roll
10. Toasted Coconut Bun
2. Chicken Floss
3. Garlic Bun
4. Milk Bun
5. Mexican Bun
6. Red Beans
7. Mini Pizza
8. Mr Octopus
9. Sosej Roll
10. Toasted Coconut Bun
* Untuk tempahan kelas, sila buat pembayaran deposit sebanyak RM50 sahaja.*
1 comment:
Boleh tak request class utk September ni . E mail
Roseliza.Mokhtar@gmail.com
Post a Comment